Döden tar befälet

 

Döden tar befälet

Middagsföreställningen där du följer någon av de åtta misstänka karaktärerna runtom på slottet och njuter av en säsongsinspirerad trerättersmeny. Innan kvällen är över är alla mätta och glada, dessutom är mördaren avslöjad!

Handling
Året är 1809 och en katastrof för Sverige är nära då landskapet Finland är förlorat. Kungen är en dåre, militären ett fiasko och den undersköna Herman är en kanalje. Baltazar är halvtokig och hans dotter är heltokig. Hubertus läser böcker och kan väldigt mycket… om just böcker. På slottet ska Sveriges framtid avgöras, annars är Sveriges framtid för alltid förlorad.

Höstens meny
Förrätt: Blomkålssoppa serveras med vinägerstekt sidfläsk och örtcremé
Varmrätt: Nattbakad ryggbiff med kappa serveras med smörslungade brytböner, rödvinssås och potatispuré
Dessert: Hallon cheesecake med björnbärs coullie

Har du allergier? Vänligen meddela detta på telefon 0302-13944.

 

Boka biljetter