Döden tar befälet

 

Döden tar befälet

Vårens middagsföreställning där du följer någon av de åtta misstänka karaktärerna runtom på slottet och njuter av en säsongsinspirerad trerättersmeny. Innan kvällen är över är alla mätta och glada, dessutom är mördaren avslöjad!

Handling
Året är 1809 och en katastrof för Sverige är nära då landskapet Finland är förlorat. Kungen är en dåre, militären ett fiasko och den undersköna Herman är en kanalje. Baltazar är halvtokig och hans dotter är heltokig. Hubertus läser böcker och kan väldigt mycket… om just böcker. På slottet ska Sveriges framtid avgöras, annars är Sveriges framtid för alltid förlorad.

Vårens meny
Förrätt: Krämig soppa på jordärtskocka serveras med chilimarinerade räkor
Varmrätt: Krispig majskyckling serveras med potatisgratäng, gräddkokt grönkål och rödvinssås
Dessert: Variation på choklad med hallon

Har du allergier? Vänligen meddela detta på telefon 0302-13944.

Övrigt
Incheckning från kl 14:00
Frukost serveras kl 08:00 – 09:30
Utcheckning senast kl 11:00

 

Boka biljetter