Mordgåta ”Röda änkans hemlighet”

 

Mordgåta ”Röda änkans hemlighet”

Höstens middagsföreställning där du följer någon av de åtta misstänka karaktärerna runtom på slottet och njuter av en säsongsinspirerad trerättersmeny. Innan kvällen är över är alla mätta, glada och dessutom är mördaren avslöjad!

Handling
Året är 1832 och ”De Badande Detektiverna”, DBD, har samlas på slottet för sin återkommande träff. De börjar efter en stunds cigarrbolmande att närma sig fallet som gäckat sällskapet i fyra år, nämligen ”Röda änkans hemlighet”. Fyra mordoffer har de funnit just där med ett visitkort bredvid kroppen, en bild på en röd spindel. Efter 4 år har DBD, världens skarpaste deckarhjärnor, inte löst gåtan så prestigen är enorm, större än någonsin, och plötsligt så reser sig Herr Gyllenkloo upp…

Höstens meny
Förrätt: Krämig svampsoppa serveras med örtcréme och slottets hembakade bröd.
Huvudrätt: Lårfilé från Ingelsta kalkon serveras med potatisgratäng, ugnsrostade rotsaker och rödvinssås.
Dessert: Karamelliserad chokladmousse

Har du allergier? Vänligen meddela detta på telefon 0302-13944.

Övrig information
Incheckning lördag: från kl 14:00
Välkommen till bords lördag: kl 16:15
Frukost söndag: kl 08:30 – 10:00
Utcheckning söndag: senast kl 11:00

Åtgärder som vidtas i samband med Covid-19 presenteras hos Comedy Art Theatre!

 

Boka biljetter