Höstens mordgåta ”Röda änkans hemlighet”

 

Höstens mordgåta ”Röda änkans hemlighet”

Höstens middagsföreställning där du följer någon av de åtta misstänka karaktärerna runtom på slottet och njuter av en säsongsinspirerad trerättersmeny. Innan kvällen är över är alla mätta och glada, dessutom är mördaren avslöjad!

Handling
Året är 1832 och ”De Badande Detektiverna”, DBD, har samlas på slottet för sin återkommande träff. De börjar efter en stunds cigarrbolmande att närma sig fallet som gäckat sällskapet i fyra år, nämligen ”Röda änkans hemlighet”. Fyra mordoffer har de funnit just där med ett visitkort bredvid kroppen, en bild på en röd spindel. Efter 4 år har DBD, världens skarpaste deckarhjärnor, inte löst gåtan så prestigen är enorm, större än någonsin, och plötsligt så reser sig Herr Gyllenkloo upp…

Höstens meny
Kommer längre fram.

Har du allergier? Vänligen meddela detta på telefon 0302-13944.

 

Boka biljetter