Hyr Slottsvillan

 

Hyr Slottsvillan

Under sommaren och andra lediga dagar finns den mysiga slottsvillan tillgänglig för en natt, helg eller hel vecka!

Ett stenkast från Österlen finns slottet fristående slottsvilla med 7 dubbelrum och 2 enkelrum samt även ett mindre kök, sällskapsrum och bastu till förfogande för att på bästa sätt semestra med familj och/eller vänner. På slottet och i närområdet har ni möjlighet att njuta av lata dagar eller ge er ut på utflykter anpassade för alla åldrar beroende på säsong. Kontakta oss på telefon 0415-41290 eller e-post bjarsjolagard@hush.se för mer information och bokning. Varmt välkomna att spendera ledigheten på en naturskön plats där nutid möter dåtid!

 • Slottets guidade historievandring
 • Bad i Vombsjön
 • Piratenmuseet
 • Skånes Djurpark
 • Elfstrands krukmakeri
 • Fiske Björkadammarna
 • Sjöbo Golfklubb
 • Eriksgårdens bärbuffé
 • Orebadet
 • Thuleslunds inredningsbutik
 • Tomtemuseet
 • Sjöbo simanläggning
 • Naturupplevelser såsom pulkaåkning och skidåkning i Oran
 • Vandra på Skåneleden
 • Äventyrscampen
 • Sjöbo marknad