Hyr slottsvillan

 

Hyr slottsvillan

Under utvalda datum finns den mysiga slottsvillan tillgänglig för en natt, helg eller månad!

Ett stenkast från Österlen finns slottet fristående slottsvilla med 7 dubbelrum och 2 enkelrum samt även ett mindre kök, allrum och bastu till förfogande för att på bästa sätt semestra med familj eller vänner. På slottet och i närområdet har ni möjlighet att njuta av lata dagar eller ge er ut på utflykter anpassade för alla åldrar. Kontakta oss gärna på telefon 0415-41290 eller e-post bjarsjolagard@hush.se för mer information och bokning. Varmt välkomna att spendera semestern på en naturskön plats där nutid möter dåtid!

 • Slottets guidade historievandring
 • Bad i Vombsjön
 • Piratenmuseet
 • Elfstrands krukmakeri
 • Fiske Björkadammarna
 • Sjöbo Golfklubb
 • Eriksgårdens bärbuffé
 • Orebadet
 • Thuleslunds inredningsbutik
 • Tomtemuseet
 • Sjöbo marknad