Konstutställning 24-26 mars

 

Konstutställning 24-26 mars

Helgvisning i slottsstallet med drygt 150 stycken konstverk av olika konstnärer!

En samlingsutställning som visar ett brett konstsortiment med exklusivitet för de flestas budget. Verken som visas är bland annat målningar, fotokonst, glaskonst, skulpturer och keramik. Konstnärerna är utvalda och presenterade av KH Konst & Antik. Varmt välkomna!

Öppettider för galleri
24-26 mars kl 11-18

Urval av konstnärer
Bertil Vallien
Lennart Jirlow
Lena Linderholm
Madeleine Pyk
Göran Wärff
Gunilla von Werder
Annelie Sandsten

KH Konst & Antik
En nyetablerad konstbutik som jobbar inriktat mot privatpersoner och företag med konstverk och skulpturer anpassade efter olika smaker i varierade prisklasser. Ett smakprov på konstverken som presenteras av Johan Pettersson under olika utställningar finns också i webbutiken här.