Vårmeny för avhämtning

Vårmeny för avhämtning

Nu är det dags att avnjuta vårens mest älskade och efterlängtade primörer, som i slottets matkasse komponerats till en härlig trerätters inför helgen. Vid avhämtning är maträtterna i princip färdiglagade, den sista handpåläggningen gör ni enkelt och smidigt hemma i eget kök efter medföljande beskrivning innan servering.

Datum
Onsdagen den 28 maj
Avhämtning på slottet, Djupadalsvägen 9 i Sjöbo, mellan kl 15-18.

Meny
Förrätt: Grön sparris med hemmaslagen hollandaisesås, kallrökt skinka och ramslökssmör serveras med hembakat bröd
Gott att dricka till: Gustave Lorentz Gewurztraminer Réserve, artikelnr 5244

Varmrätt: Marinerad fläskytterfilé med frisk smak av lime och chili serveras med nyskördad färskpotatis från Ängelholm, mangosås och sallad med primörer
Gott att dricka till: Couvent des Jacobins Bourgogne Rouge 2018, artikelnr 5283

Dessert: Rabarberkaka med smak av kokos och mandel serveras med vaniljsås

Pris
395 kr/person, minsta beställning för 2 personer.

Beställning och betalning
Beställ senast måndagen den 26 maj via telefon 0415-412 90 eller e-post bjarsjolagard@hush.se.
Efter att beställningen bekräftats sker betalning via Swish till 123 41 83 893. Ange beställarens namn.

Övrigt
Kontakta oss gärna på telefon 0415-41290 eller e-post bjarsjolagard@hush.se för mer information.
Meddela eventuella allergier vid bokning. Varmt välkomna!