Påskutställning

 

Påskutställning

Under påsken, den 19 – 22 april, öppnar slottet upp för alla konstintresserade och visar i samarbete med Sladdergatan 16 upp samlingsutställningen “Från slott till koja”. Utöver konstnärer finns även dryckesleverantörer och försäljning av örter på plats. Restaurangen är öppen och på menyn finns bland annat slottets klassiker äggkaka och sillmacka!

Påskutställningen på slottet skär rakt igenom alla konstarter med konstverk såsom målningar i olja, akvarell och akryl men också skulpturer i metall och raku (lera). Utställningen erbjuder dessutom spännande drycker under långfredagen när Klackabackens bryggeri och Skånska spritfabriken är på plats och som om det inte vore nog så finns det även försäljning av örter och kryddor under hela helgen på innergården.

Öppettider för galleri och restaurang under påskhelgen:
– Fredag kl 10-16
– Lördag kl 11-16
– Söndag kl 11-16
– Måndag kl 11-16

Konstnärer:
– Tomas Lacke
– Yvonne Paulsson
– Natalia Johansson
– Hans Göran Eriksson
– Anna von Elern
– Stefan Hedström
– Dan Lindberg
– Johan Thunberg
– Johannes Langvik
– Kerstin Viktoria Krusell
– Hodi Ferenc

Kontakta oss gärna på telefon 0415-41290 eller e-post bjarsjolagard@hush.se för bordsbokning.
Det finns även möjlighet att övernatta på slottet: Meny och logi med frukost 1250 kronor/person.
Varmt välkomna!

 

Artikel Skånska Dagbladet.
Artikel Ystads Allehanda.