Ett sista glas champagne

 

Ett sista glas champagne

Höstens middagsföreställning där du följer någon av de åtta misstänka karaktärerna runtom på slottet och njuter av en säsongsinspirerad trerättersmeny. Innan kvällen är över är alla mätta och glada, dessutom är mördaren avslöjad!

Handling
Året är 1899 och aftonen skulle bli en underbar avslutning på detta sekel. Gabriel har nämligen bjudit in flera intressanta människor i flärdfulla kläder till en påkostad bal på slottet. Ljuvlig musik böljande aftonen lång över nejden och nyårsfesten hade verkligen allt såsom mat, dryck, fyrverkeri och glada gäster ända tills något förfärligt inträffade…

Höstens meny
Förrätt: Klassisk gubbröra med mörkt bröd.
Huvudrätt: Ryggbiff serveras med potatisgratäng, whiskysås och honungsglaserade betor.
Dessert: Citronpannacotta med myntamarinerade bär.

Har du allergier? Vänligen meddela detta på telefon 0302-13944.

Övrig information
Incheckning lördag: från kl 14:00
Frukost söndag: kl 08.30 – 10:00
Utcheckning söndag: senast kl 11:00

 

Boka biljetter