Hyr slottsvillan på sportlovet

 

Hyr slottsvillan på sportlovet

Under v.8 och andra utvalda datum under år 2021 finns den mysiga slottsvillan tillgänglig för en natt, helg eller månad!

Ett stenkast från Österlen finns slottet fristående slottsvilla med 7 dubbelrum och 2 enkelrum samt även ett mindre kök, sällskaosrum och bastu till förfogande för att på bästa sätt semestra med familj eller vänner. På slottet och i närområdet har ni möjlighet att njuta av lata dagar eller ge er ut på utflykter anpassade för alla åldrar beroende på säsong. Kontakta oss gärna på telefon 0415-41290 eller e-post bjarsjolagard@hush.se för mer information och bokning. Varmt välkomna att spendera semestern på en naturskön plats där nutid möter dåtid!

 • Slottets guidade historievandring
 • Bad i Vombsjön
 • Piratenmuseet
 • Elfstrands krukmakeri
 • Fiske Björkadammarna
 • Sjöbo Golfklubb
 • Eriksgårdens bärbuffé
 • Orebadet
 • Thuleslunds inredningsbutik
 • Tomtemuseet
 • Sjöbo simanläggning
 • Skidåkning och pulkarace i Oran
 • Äventyrscampen
 • Sjöbo marknad