Konsert med Sven Ingvars

 

Konsert med Sven Ingvars

I juli kommer det folkkära bandet till slottet och bjuder på en sommarkväll fylld med musik!

Lördagen den 30 juli kliver Sven Ingvars, som verkat i musikbranschen under sex decennier, upp på scenen och bjuder på gamla klassiker och nyare godbitar från bandets imponerande låtskatt. Det är inte många, oavsett vilket musikgenre som lockar mest, som inte känner till ”Två mörka ögon”, en låt som låg på Svensktoppen i hela 71 veckor.
Varmt välkomna!

Datum
Lördagen den 30 juli kl 19:30

Biljetter
BOKA HÄR

Övrigt
På området serveras öl, vin och mat. Förboka maten till ett mer förmånligt pris HÄR.
Det är tillåtet med egen picknick men inte tillåtet at ta med alkoholhaltiga drycker.

Låt bilen stanna hemma och ta bussen. Boka buss som avgår från Ystad, Tomelilla och Sjöbo HÄR.

Evenemanget arrangeras i samarbete med Jerkules.

Sven Ingvars
Bandet från den lilla värmländska orten Slottsbron är ett av Sveriges främsta och mest välkända band. Frontmannen och sångaren, Sven-Erik Magnusson, var med och bildade bandet år 1956. Sven Ingvars son, eller rättare sagt Sven-Erik Magnussons son, Oscar Magnusson blev medlem i bandet år 2006 och vid pappans död år 2017 tog han över rollen som sångare och bjuder än idag på härlig musik.