Mordgåta ”Dåd i dimma”

 

Mordgåta ”Dåd i dimma”

Höstens middagsföreställning där du följer någon av de åtta misstänka karaktärerna runtom på slottet och njuter av en säsongsinspirerad trerättersmeny. Innan kvällen är över är alla mätta, glada och mördaren avslöjad!

Handling
Året är 1919 och första världskriget är slut. Den ryska tsarfamiljen är utplånad i revolutionen och slottsherren Rutger är död. Till uppläsandet av Rutgers testamente dyker ett antal udda figurer upp i den täta höstdimman. Vem ska få ärva? Vilka är där av en helt annan anledning? Varför skäller hunden? Hur kommer det sig att det finns en hisspojke när det inte finns någon hiss? Allt ställs på sin spets när någon av dem blir brutalt mördad ute i dimman.

Höstens meny
Presenteras i samband med premiären i oktober.
Har du allergier? Vänligen meddela detta på telefon 0302-13944.

Biljetter
Boka här