Konsert med Lill Lindfors

 

Konsert med Lill Lindfors

I augusti kommer folkkära Lill Lindfors till slottet och bjuder på en intim konsert. Här kommer det garanterat bli gott att vara!

Den 13 augusti kommer Lill Lindfors till slottet tillsammans med sina suveräna musiker. Lill har med sin musikaliska lekfullhet och varma humor en publikkontakt som är helt unik. Hennes framträdande präglas av sånglust, frihet och ödmjukhet, allt med en vilja till förnyelse. Konserten kommer att bjuda på tillbakablickar och anekdoter hämtade ur ett långt händelserikt artistliv. Det blir en exklusiv konsert i slottsparken alldeles intill slottet med enbart numrerade sittplatser. Närmare och varmare är så kan det inte bli när Lill bygger musik utav glädje. Varmt välkommen till ”Sommar på slottet”!

Datum
Söndagen den 13 augusti kl 17:00

Biljetter
BOKA HÄR

Övrigt
Slottets sommarbuffé serveras innan konserten och kan enbart förbokas. All betalning sker med swish eller kort.
Observera att det inte är tillåtet att ta med alkoholhaltiga drycker eller husdjur. Hela konsertområdet är rökfritt.
Evenemanget arrangeras i samarbete med Jerkules.