Schlagerkonsert

 

Schlagerkonsert

I juli blir det två färgsprakande konserter på samma kväll, en riktig schlagerfest. Nuuuuu kör vi!

Kommande sommar firar vi ordentligt med gigantisk schlagerfest i slottets gamla muromgärdade fruktträdgård. På scenen står gruppen Waterloo och Lasse Holm med gäster för att uppmärksamma att det år 2024 är 50 år sedan ABBA vann Eurovision med ”Waterloo” och att Sverige dessutom arrangerar Eurovision för sjunde gången. Varmt välkommen till ”Sommar på slottet”!

Waterloo
Nästa år är det 50 år sedan ABBA vann Eurovision i Brighton med låten ”Waterloo”, en historisk kväll. Det blev ABBAs genombrott och tillsammans gav de sig ut på en nästan otrolig framgångssaga över hela världen. Showgruppen Waterloo startades av Katja och Camilla år 1996 och de har sedan dess turnerat över hela världen. Tillsammans är de 10 man på scen och de är av många ansedda att vara världens bästa ABBA-tributeband. Det som skiljer Waterloo från övriga är framförallt att de två sångerskorna inte bara ser ut som originalen utan också sjunger som Agnetha och Anni-Frid.

Lasse Holm med gäster
Lasse Holm, artist och låtskrivare, är en av musikbranschens mest ikoniska namn. Hans imponerande mängd tidlösa hits, vad sägs om ”Canelloni Macaroni”, ”Främling”, ”Bra vibrationer”, ”Högt över havet”, ”E de det här du kallar kärlek”, ”Eloise” och ”Inget stoppar oss nu” för att bara nämna några, har präglat generationer. Tillsammans med de fantastiska gästerna Johanna Beijbom, Shirley Clamp, Jan Johansen och Michael Bäck Band blir det en föreställning utöver det vanliga. Odödliga schlagerhits, som alla kan sjunga med i, kommer att avlösa varandra.

Datum
Lördagen den 20 juli kl 19:30

Biljetter
BOKA HÄR

Förbeställ mat
På grund av rådande väskförbud är det  inte är tillåtet med egen picknick så förboka mat och picknick HÄR, kan inte köpas på plats. Avhämtning sker på konsertområdet från kl 17:30. På konsertområdet finns ett begränsat antal sittplatser för matgäster.

 • Grillad skånsk gårdsgris 350:-
  Lokala råvaror. Allt kommer från gårdsslakteri och närbelägna gårdar.
  Serveras med slottskökets potatissallad och tillbehör från eget slottskök.
 • Vegetarisk burgare 180:-
  Lokala råvaror. Serveras med slottskökets potatissallad och tillbehör från eget slottskök.
 • Slottets picknickpåse för 2 personer 395:-
  Baguette, smör, kyckling och curryröra, ostar, salami, oliver, vindruvor, körsbärstomater och chips.

Övrigt
Parkering med husvagn eller husbil bokas HÄR.
Boka buss som avgår tur och retur från Ystad, Tomelilla och Sjöbo HÄR.
Observera att det inte är tillåtet att ta med husdjur. Hela konsertområdet är rökfritt.
Evenemanget arrangeras i samarbete med Jerkules.